Kek: Još samo nedostaje da Pavličić Bekić počne iskakati iz paštete

Cilj je bio proći i to je najvažnije. Iscrpio nas je teren, ali u pravim momentima dali smo gol i rutinirano priveli utakmicu kraju, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon što se njegova momčad plasirala u polufinale Hrvatskoga kupa.

Lakše od očekivanog vodeća momčad HNL-a svladala je Lokomotivu 3:1 i plasirala se u svoje deseto polufinale Kupa.

[VIDEO] Pavličić Bekić u Stadionu o slučaju Andrijašević i kazni Hajduku

I kada se činilo da će to biti još jedna kratka i suhoparna konferencija za novinare, upitan da prokomentira odluku Komisije za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza  i potvrdu kazne Franku Andrijaševiću, iz Keka je proključalo. Za Komisiju je ustvrdio da se "od pet članova jedva skupilo tri, a onaj glavni je bio trener u Dinamu u mlađim kategorijama". Međutim, posebno su ga zasmetali zadnji istupi disciplinskog suca HNL-a Saše Pavličića Bekića.

Žao mi je igrača i u životu to nisam vidio da netko u svakom mediju opravdava svoje postupke. Ustrajat ću s igračima da poštuju fair play, ali kad je previše je previše. Ni najvatreniji navijač Dinama ne bi kaznio Andrijaševića s tri utakmice. Još samo nedostaje da počne iskakati iz paštete i frižidera. A ovo igralište! Pa ni travu nisu pokosili i zato nemojmo više moralizirati i dijeliti lekcije
, rekao je Kek i ustao te u prolazu dodao: Baš se veselim Maksimiru.