"Ili jesmo ili nismo": Dosad prikupljeno 3,2 milijuna kuna

U dosadašnjem dijelu akcije "Ili jesmo ili nismo", u kojoj donatori uplatom 1911 kuna za otkup dionica nogometnog kluba Hajduk stječu pravo upisa imena na treći službeni dres Hajduka, koji će nositi u sljedećoj sezoni, dosad je prikupljeno 3,2 milijuna kuna, priopćeno je iz udruge "Naš Hajduk".

Ugodno smo iznenađeni i iznimno  zadovoljni sa doniranih 3,2 milijuna kuna, a očekujemo kako će se taj iznos dodatno povećati pošto akcija traje još tri dana, rekao je za Hinu voditelj projekta stjecaja dionica Hajduka u udruzi Naš Hajduk Tomislav Mikulić.

On je istaknuo kako su uspjehu akcije donatorskim uplatama doprinijeli i proslavljeni hrvatski treneri Ratko Rudić (vaterpolo) i Joško Vlašić (atletika) te pjevači Oliver Dragojević, Zlatan Stipišić Gibonni i Marijan Ban, kao i bivši nogometaši  Hajduka Dragan Kalinić, Mario Pašalić, Hrvoje Milić i Mario Maloča.

Akcija "Ili jesmo ili nismo" prva je akcija prikupljanja  donacija za stjecanje dionica Hajduka nakon što je udruga "Naš Hajduk" sredinom listopada ove godine otkupila od tvrtke Tomy 24,53 posto dionica kluba s rokom otplate od deset godina.