[VIDEO] Dodig: Ovo se jednom doživi u životu

Marin Čilić i Ivan Dodig pobijedili su argentinski par u tri seta i donijeli Hrvatskoj vodstvo od 2-1 u finalu Davis Cupa. Evo što su rekli za HRT nakon meča.

Priželjkivali smo pobjedu i nadali se tome. Nije bilo lako. Nije bila ista situacija kao zadnja dva puta kad su Marin i Ivan igrali zajedno i bili autsajderi. Danas su bili favoriti na papiru i to je odmah drugačija situacija. Evo i u ovoj su situaciji pokazali koliko su dobri i jaki, rekao je izbornik Željko Krajan nakon meča.

Fenomenalno! Atmosfera je bila nevjerojatna od početka do kraja meča. Nosila su nas navijači. Prelijep je osjećaj donesti još jedan bod za Hrvatsku i evo bliži smo pobjedi, rekao je Marin Čilić koji sutra igra prvi meč s Del Potrom.

Bio je predivan osjećaj igrati s Marinom pred ovakvom publikom. Ovo se jednom doživi u životu, rekao je Dodig i nastavio: Odlično je igra Marin danas i meni je bilo puno lakše. Mučim se već duže vremena s leđima i malo sam sumnjao u sebe, ali uz Marina, uz njegovu motivaciju i pristup na terenu bilo mi je puno lakše.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.