[VIDEO] Krajan nakon 1-1: Očekujem pobjedu u igri parova

Izbornik Željko Krajan je bio zadovoljan nakon početnih 1:1 u dvoboju Hrvatske i Argentine u finalu Davis Cupa.

Zadovoljan sam, 1:1 je na papiru izgledalo kao realna opcija za prvi dan. Vjerovali smo da Ivo može iznenaditi Del Potra, nije se ostvarilo, možda je i bliže iznenađenju bio Delbonis u prvom meču, to smo barem izvukli na našu stranu i Marin je donio taj važan bod.


Del Potro ima mirnoću, ništa ga ne izbacuje iz takta, jak je u glavi, vidi se da ima samopouzdanja. Ivo se možda predugo tražio, na početku set i pol je tražio ritam na reternu, nije mogao naći poziciju. To ga je dekoncentriralo malo na servisu, rekao je Krajan.


Izbornik Krajan objasnio je i što se dogodilo kad je Marin Čilić nakon dva loša seta otišao u svlačionicu i vratio se preporođen te lako dobio Delbonisa u petom setu.

Što će biti u meču parova, u kojem su nominirani Škugor i Dodig?

Imam ideju, ali podijelit ću je s vama sutra, rekao je izbornik Krajan, dodavši: Definitivno smo sigurni u sebe. I Škugor i Dodig, a u zadnje vrijeme i Marin i Dodig su pokazali velike kvalitete, tako da možemo vjerovati u pobjedu. Imamo dvije odlične opcije parova, obje su dobivale sve svoje mečeve u posljednje vrijeme. Mi smo i dalje u ulozi favorita.