[VIDEO] Maradona stigao na finale Davis Cupa, nije davao izjave

Kao što je bilo i najavljeno, jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Diego Maradona stigao je u Zagreb kako bi bodrio argentinske tenisače u finalu Davis Cupa.

Brojni argentinski i hrvatski novinari čekali su ga cijeli dan u zagrebačkoj zračnoj luci. Sletio je kasno navečer u pratnji djevojke Rocio Olive. Zavladala je velika gužva, novinari i snimatelji pokušali su dobiti izjavu, no Maradona nije bio raspoložen.

Maradona je pratio i finale 2006. godine u Moskvi, gdje je Argentina izgubila od Rusije. Podsjetimo, mali zeleni, kako je glasio Maradonin nadimak iz igračkih dana, već je bodrio argentinske tenisače protiv Hrvatske. U travnju 2002. Argentina je u Buenos Airesu u četvrtfinalu pobijedila Hrvatsku 3-2, a Maradona je vodio navijanje s tribine. Legendarni Argentinac tom je prilikom poklonio Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem 10.

Maradona je 2005. posjetio i Novi Vinodolski, gdje je u sklopu promocije turnira iz serije Senior Toura odigrao humanitarnu malonogometnu utakmicu, a odigrao je i nekoliko teniskih poena s Ivaniševićem.