[VIDEO] Čilić: Pun samopouzdanja spremam se za veliko finale

Hrvatska Davis Cup reprezentacija danas je u Areni Zagreb održala trening otvoren za navijače koji su imali priliku vidjeti šestog tenisača svijeta, Marina Čilića. S njime je razgovarala Mirna Zidarić.

Lijepo zvuči to da sam šesti igrač svijeta, sjajno je to za kraj sezone. Ušao sam fenomenalno u završetak godine, odigrao puno mečeva. Pogotovo ovaj Masters u Londonu završio je na najljepši mogući način- sa pobjedom. Mogu se pohvaliti da sam uz Murraya završio turnir sa pobjedom. Lijepo je sada doći ovdje sa puno samopouzdanja i pripremati se za ovo finale, rekao je Marin.

Od finala možemo očekivati fantastičnu atmosferu i veoma motiviranu argentinsku ekipu. Naročito motiviran je Del Potro koji je ove sezone pokazao sjajne nastupe. On je njihov najbolji igrač i oslanjaju se na njega, ali ne smijemo isključiti ni ostale njihove igrače koji su uvijek u Davis Cupu jako dobri. Oni su fenomenalni kao ekipa i mi se moramo posložiti i biti pravi tim i sa pravim sportskim duhom pokušati doći do pobjede, zaključio je.