[VIDEO] Petev: Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo

Pred nogometašima Dinama peti je nastup u skupini H Lige prvaka.

U Zagreb u utorak stiže Lyon, a strateg Modrih Ivajlo Petev izjavio je da su svi igrači spremni, osim Soudanija koji neće igrati. Izostat će, naravno, suspendirani Stojanović te ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo, objavio je hrvatski prvak na svojim stranicama.

Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drugačijom psihologijom. Svjesni smo što nas čeka, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke i, što je najvažnije, izgledati kao momčad. Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo, rekao je Petev.

U subotu je Dinamo na Maksimiru remizirao s Interom iz Zaprešića (1:1). Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo. Vjerujem da će već sutra biti reakcije kod mojih igrača, zaključio je Petev.

Nećemo se olako predati, imamo već određeno iskustvo iza sebe. Kod nas postoji velika želja, želimo sutra demonstrirati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka, istaknuo je Mario Šitum, desni krilini igrač koji je igrao još prije pet godina u međusobnim utakmicama Dinama i Lyona.