Čačić pohvalio Kramarića: Napravio je vidljiv iskorak u svojoj igri

Najavio sam da ćemo gledati Hrvatsku željnu pobjede i koja će pokušati prekinuti niz nepobjedivosti domaćina. U tome smo uspjeli zahvaljujući angažiranoj momčadi, rekao je izbornik Ante Čačić koji je kalendarsku godinu zaključio pobjedom u Belfastu nad Sjevernom Irskom (3:0:).

Unatoč izostanku šest standardnih prvotimaca zbog čega je u momčadi bio veliki broj novih igrača, za pobjedu na Windsor Parku pobrinuli su se Mario Mandžukić, Duje Čop i Andrej Kramarić.

Imali smo kontrolu igre, iako je Sjeverna Irska razbijala ritam preskakanjem igre. Zadovoljan sam dobivenim informacijama s obzirom na tenziju prave natjecateljske utakmice
, dodao je Čačić.Istaknuo je kako je Rog, iako mu nedostaje utakmica, pokazao kvalitetu, za debitanta Bradarića je rekao kako se izvrsno uklopio, a izdvojio je i strijelca Mandžukića koji je igrao za "svaku pohvalu, kapetanski". No posebne pohvale za lijepi pogodak, ali i momčadsku igru, dobio je Kramarić.

Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri. Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi, pa tako i današnji. Puno je radio za momčad te imao prekrasnu realizaciju
, zaključio je Čačić.