U Belfast bez Modrića, Kovačića, Rakitića, Subašića, Ćorluke i Perišića

Island je uspješno apsolviran i u dobrom raspoloženju putujemo u Belfast. Vodimo 16 igrača s namjerom da odigramo dobru utakmicu, najavio je izbornik Ante Čačić uoči odlaska u Sjevernu Irsku, gdje ih u utorak očekuje dvoboj s domaćinom.

Vatreni su u subotu na Maksimiru svladali Island 2:0 i ostali na vodećoj poziciji kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo, a 2016. zaključit će prijateljskim gostovanjem kod Sjeverne Irske.

Svaka je utakmica važna, a ova pritom može dati mnogo odgovora o igračima koji su dosad manje sudjelovali u igri reprezentacije. Neki su kod mene prvi put, a oni koji manje igraju u svojim klubovima imat će priliku dobiti pravi, natjecateljski podražaj, objasnio je Čačić koji na put nije poveo Luku Modrića, Matea Kovačića, Ivana Rakitića, Danijel Subašića, Vedrana Ćorluku i Ivana Perišića.

Očekujem pravu utakmicu i ne dvojim da je Hrvatska izazov svima pa tako i Sjevernoj Irskoj koja je u nizu nepobjedivosti na svojem terenu. Učinit ćemo sve da im taj niz prekinemo, dodao je.