NBA zvijezde šokirane porazom Hillary Clinton

LeBron James, Stephen Curry, Carmelo Anthony, Magic Johnson... Mnoge bivše i sadašnje NBA zvijezde bile su žestoke u zagovaranju Hillary Clinton, ali nakon pobjede Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima zavladala je nevjerica.

Neki su, poput LeBrona Jamesa, ostali tihi na društvenim mrežama, Stephen Curry oglasio se podrškom komentatoru CNN-a Van Jonesu, koji je pobjedu Trumpa proglasio bjelačkom osvetom zbog Obame, Jared Cunningham, koji igra u Kini, poželio je preseliti u Kanadu, a turski centar Enes Kanter je ponudio svoje usluge europskim ili kineskim klubovima.

Košarkaš Brookly Netsa i suigrač našeg Bojana Bogdanovića Jeremy Lin poručio je kako je tužno što su ovi izbori pokazali kako je problem rasizma i dalje iznimno velik. Centar Toronto Raptorsa Patrick Patterson poručio je kako razmišlja o uzimanju kanadskog državljanstva.

Španjolac Ricky Rubio, član Minnesota Timberwolvesa samo je poručio: Really America?, dok je branič LA Lakersa Lou Williams istaknuo kako je zabrinut.

Hoće li netko od jako dobro plaćenih košarkaša stvarno ostvariti prijetnju o preseljenju?