Čačić: Svi će biti spremni, imamo kvalitetu više od Islanda

Hrvatski nogometni reprezentativci i izbornik Ante Čačić posjetili su partnersku bolnicu Sveta Katarina, a pridružilo im se i rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Igrači su obišli prostore bolnice te upoznali osoblje i razgovarali s liječnicima koji brinu o njihovom zdravlju i poteškoćama za vrijeme reprezentativnih okupljanja.

Izbornik Čačić osvrnuo se, prikladno, na zdravstveno stanje reprezentativaca uoči Islanda.

Trojica su jučer bila van teren jer je zbog obilne kiše teren bio jako težak, pa nismo htjeli riskirati s Ćorlukom, Pivarićem i Kovačićem, ali oni će biti spremni za subotnju utakmicu.

Raspoloženje je dobro, što nije novost, želimo takvo ozračje i zadržati. Nažalost, prate nas nedaće, igramo u nenogometnoj atmosferi, no igrači će napraviti sve da dođemo do cilja, a to je pobjeda, uz sav respekt prema odličnim gostima. Mislim da Hrvatska ipak ima kvalitetu više i da ćemo to uspjeti prezentirati u subotu, dodao je Čačić.

Nogomet se ipak igra pred gledateljima, svi naši igrači igraju u nogometnom, natjecateljskom ambijentu. Ovo nam je već treća utakmica u ovakvom ambijentu, a nadam se da će biti posljednja bez gledatelja, zaključio je izbornik.

Cijeli razgovor s izbornikom Čačićem pogledajte u videu.