Krunoslav Simon: Žalim što nisam osvojio medalju s Hrvatskom

Hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon profesionalni je košarkaš koji trenutno igra u milanskom klubu EA7 Emporio Armani. Da bi nas upoznala s Krunoslavom Simonom, jednim od najboljih hrvatskih košarkaša, Željka Ogresta otputovala je u Milano gdje živi i igra košarku rođeni Zagrepčanin.

Meni je druga sezona tu i stvarno mogu reći kad bi me netko potjerao iz Hrvatske, iz Zagreba ja sam uvjeren da bi mi ovo bio drugi grad. Cilj mi je da još igram na ovom najvišem nivou, a nažalost u Hrvatskoj u klupskoj košarci to nije moguće. Ipak kad završim karijeru sigurno se vraćam u Zagreb, rekao je Simon.

U klubu je odlično. Mogu samo najbolje stvari reći o klubu. Oduševio sam se. Nisam imao puno informacija jer nije bilo toliko Hrvata koji su igrali u Milanu, ali ugodno sam se iznenadio, kazao je Simon.

Osvrnuo se Kruno i na atmosferu u reprezentaciji: Ovi momci koji sad dolaze su stvarno odlični igrači, a super su i van terena pa je dosta lako prihvatiti. Na pitanje hoće li se ikad vratiti ona zlatna vremena hrvatske košarke Simon je rekao kako se i on to pita: Najveći žal mi je što nisam nikad osvojio medalju s reprezentacijom i to mi je Ahilova peta.

Na kojim mjestima su bili, kako su se proveli i o čemu su razgovarali poznati sportaš i voditeljica, pogledajte u videu.