Kramarić: Utakmica s Islandom može odrediti smjer kvalifikacija

Najvažnije je da pobijedimo, rekao je Andrej Kramarić na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije uoči dvoboja s Islandom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i prijateljskog dvoboja sa Sjevernom Irskom.

Respektira Island, no uvjeren je kako Hrvatska dobrom igrom ne bi trebala imati problema u subotu na praznom Maksimiru.

Jedan od najtežih protivnika, ne možda toliko na papiru koliko više nama u glavama. Bit će teško, svi smo toga svjesni. Jedna vrlo zanimljiva utakmica koja može odrediti smjer cijelih kvalifikacija. Nadam se da ćemo biti pravi kao što smo dosad bili, dodao je Kramarić

Nije znao da Nikola Kalinić ne dolazi. Svi smo svjesni da je to sport i da nikad ne znaš što se može dogoditi. Želim mu da se što prije oporavi i vrati igrama koje je pokazivao, dodao je Kramarić.

Izostanak Kalinića iznenadio je i Antu Ćorića. Kalinić je u formi i zabija, ali imamo dosta špica koje znaju zabiti, smatra mladi reprezentativac.

Ustvrdio je kako je Hrvatska glavni favorit u skupini i kako će protiv Islanda ići po pobjedu. Sretan sam što sam s reprezentacijom. Kad god uđem, super. Ako i ne uđem u igru, tu sam s 19 godina, zaključio je.