PPD Zagreb seli iz zagrebačke u varaždinsku Arenu

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u varaždinskoj će Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, popularnoj Areni, 16. studenog odigrati utakmicu Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe Vive Kielcea te još dvije utakmice SEHA lige u prosincu.
 
Direktor RK PPD Zagreb Ante Ančić izjavio je kako se rukometaši Zagreba u Varaždinu osjećaju kao kod kuće.

Počelo je s utakmicama SEHA lige s mađarskim prvakom Veszpremom, a sada nastavljamo s izuzetno važnom utakmicom 7. kola Lige prvaka protiv Kielcea. Zagreb ne može igrati u zagrebačkoj Areni zbog finala Davis cupa, ali tu je uvijek naš drugo domaćin Varaždin, rekao je Ančić.

Igor Vori u Varaždinu nije igrao klupsku utakmicu za Zagreb, ali je igrao s reprezentacijom.

Za Varaždin me vežu lijepe uspomene s reprezentacijom. Osjećali smo se odlično ovdje, a domaćini su dali maksimum. Siguran sam da će tako biti i za Kielce. Nas prije toga u Ligi prvaka za dva dana čeka teško gostovanje s aktualnim prvakom njemačke Rhein Neckara, koji je pobijedio Kielce. A poslije toga prvak Europe dolazi u Varaždin. Želimo opravdati naša očekivanja i očekivanja navijača, nadam se i velikom broju njih iz Zagreba, riječi su kojima je Vori najavio utakmicu s prvakom Europe.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10, 20 i 30 kuna, a besplatne će se ulaznice podijeliti rukometnim klubovima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.

Nakon prvaka Europe, u Varaždin, na utakmice s PPD Zagrebom, u prosincu dolaze prvaci Mađarske i Makedonije, Veszprem i Vardar. Utakmice SEHA lige igrat će se 10. i 13. prosinca.