Sevilla protiv Dinama ide po drugi krug, no ambicije su veće

U srijedu Sevilla dočekuje Dinamo u četvrtom kolu skupine H Lige prvaka. Španjolci su svjesni važnosti utakmice.

U dosadašnja tri nastupa u skupini H Lige prvaka Dinamovi igrači još nisu uspjeli zatresti suparničku mrežu i bez ijednog boda nalaze se na začelju ljestvice, dok je Sevilla na vrhu sa sedam bovoda izjednačena s Juventusom. Za andaluzijsku momčad ovaj dvoboj ima dodatnu težinu, jer bi pobjedom već dva kola prije završetka grupne faze osigurali plasman u osminu finala.

Ovo je jako važna utakmica jer igramo na svom stadionu, gdje se već u srijedu možemo kvalificirati u iduću fazu natjecanja. Moramo izaći po pobjedu i nametnuti se od početka utakmice, izjavio je na novinskoj konferenciji u Sevilli branič Danile Carrico.

Momčad se osjeća dobro kada igramo s tri igrača u obrani, ali i kada smo četvorica iza. Važno je da svaki put imamo sve više povjerenja u trenerove ideje, dodao je 28-godišnji portugalski branič koji se oporavio od ozljede i polako ulazi u formu.

Bio sam nekoliko mjeseci izvan terena pa sada moram uhvatiti ritam. U prošloj utakmici sam igrao 90 minuta i nadam se novom nastupu. Nadam se da ću biti važan na travnjaku
, rekao je Carrico.

Nakon što je Sevilla pod vodstvom Unaija Emeryja posljednje tri godine osvojila Europsku ligu, s novim trenerom Jorgeom Sampaolijem ove godine ima ambicije napraviti značajniji rezultat i u Ligi prvaka.

Želja nam je napraviti nešto lijepo u tom natjecanju. Ova ekipa je već pokazala ambiciju i glad za trofejima, poručio je Carrico.