Vojnović demantirao da je na Poljudu udario kapetana

Nakon utakmice Hajduka i Osijeka u kojoj su Osječani poraženi s 1:0, pojavili su se medijski natpisi o incidentu ispred svlačionice Osijeka.

Napadač Osijeka Aljoša Vojnović navodno je nogom u stražnjicu udario kapetana Bornu Barišića i tada je nastao metež. Strasti su smirili specijalci i službeno osoblje.

No Vojnović je demantirao cijelu priču i rekao: Nije moje da demantiram, nije moje da ikome pametujem, nije moje da ispravljam krive Drine, nije moje da "svjedocima" govorim da lažu i da su sitne duše.... ali prije bih umro nego udario svojeg kapetana. Točka. Popravit ćemo mi ovo, vjerujte u nas.

Prema pisanju dijela medija, Vojnović se pri izlasku s terena porječkao s nekim s tribina pa je u pratnji zaštitara otišao do svlačionice. Njegov dolazak sa zaštitarom suigrači su krivo protumačili i krenuli prema zaštitaru na što je Vojnović objasnio situaciju. Nakon što se sve smirilo, navodno je nogom udario nekog od suigrača pa je došlo do novih napetosti, a sve se smirilo nakon nekoliko minuta.