Babić pozvao Blaževića umjesto Duvnjaka

Hrvatskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji za reprezentativni tjedan priključuje se igrač MOL Pick Szegeda Alen Blažević, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Budući da je njemački Kiel zatražio od HRS-a da oslobodi Domagoja Duvnjaka od reprezentativnih obveza zbog problema s koljenom, hrvatski izbornik Željko Babić odlučio je umjesto Duvnjaka pozvati Alena Blaževića.

Razgovarao sam s Domagojem Duvnjakom proteklih dana. Već dulje vrijeme ima problema sa skakačkim koljenom i ovaj reprezentativni tjedan iskoristit će za adekvatne terapeutske programe u svom klubu. Na njegovo mjesto pozvali smo Alena Blaževića koji igra zapaženu ulogu u Pick Szegedu i koji zaslužuje naći se u krugu kandidata koji se bore za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji, rekao je izbornik Babić o naknadnom pozivu.

Hrvatski rukometaši okupljaju se sutra, 31. listopada u Zagrebu, a tim povodom u Hotelu Panorama u 13 sati bit će održana konferencija za medije na kojoj će prisustvovati koordinator za muški rukomet Ivano Balić, izbornik Željko Babić te članovi rukometne reprezentacije.