Uspješan prvi dan Football Festa na zagrebačkom Velesajmu

Prvi dan Football Festa na Zagrebačkom velesajmu je završio. Posjetitelji velikog nogometnog događaja sjajno su se zabavljali isprobavajući bogati nogometni sadržaj koji je namijenjen svima koji su na bilo koji način povezani s nogometom.

Svaka osoba koja dođe na Football Fest, i voli nogomet, može pronaći nogometni sadržaj koji odgovara njihovim preferencijama, bilo da se radi o djeci predškolske dobi, za koje je postavljen specijalizirani nogometni teren i o osobama „zaluđenima“ Virtual Reality tehnologijom, stolnim nogometom, nogometnim pikadom, biljaru ili pak nogokutu.

Turnirima u malom nogometu i playstationu sutra će se priključiti i turniri u stolnom nogometu i atraktivnom freestyleu. U subotu na Football Fest dolazi i Tobias Becs, aktualni europski prvak u freestyleu koji će održati radionice i demonstracije u ovoj atraktivnoj disciplini.

Vrata Festivala svakog se dana otvaraju u 10 sati, a veliki nogometni događaj traje do 21 sat. Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a svi posjetitelji imaju besplatni pristup cjelokupnom zabavnom sadržaju.