Zlatko Mateša hitno operiran

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (67) u utorak je  u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec u Matuljima operirao meniskus.

Zbog problema s koljenom predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša danas, 25. listopada, hitno je operiran u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec. Nakon operacije uputit će se na rehabilitaciju u Terme Selce, stoji u šturom priopćenju službe za informiranje HOO-a.

Zlatko Mateša prošli tjedan je kao član Izvršnog odbora Europskih olimpijskih odbora (EOO) nazočio 45. Skupštini EOO-a, a jučer je u Zagrebu vodio konstituirajuću sjednicu Vijeća HOO-a.

Operativni zahvat uspješno je izveo jedan od najvećih stručnjaka za takvu vrstu povreda u našoj zemlji dr. Boris Nemec, a sedmodnevna postoperativna rehabilitacija obavit će se u Termama Selce pod  nadzorom dr. Vlaste Brozičević.
 
Nakon prve rehabilitacije u Selcima, Mateša će u Zagrebu nastaviti  sa svakodnevnom rahabilitacijom tijekom koje će, po najavi njegovih najbližih suradnika, nastaviti s obavljanjem dužnosti čelnika HOO-a.