Kyrgios odustao od nastupa u Rotterdamu zbog NBA All-Stara

Jedan od najtalentiranijih mladih tenisača, Australac Nick Kyrgios (21) nastavio je privlačiti pozornost svojim iznenađujućim odlukama, tako je odustao od nastupa na ATP turniru u Rotterdamu u veljači sljedeće godine kako bi mogao nastupiti na NBA All-Star vikendu.

Kyrgios je prošli tjedan kažnjen s osam tjedana zabrane nastupa zbog neprimjerenog ponašanja na ATP Masters turniru u Šangaju kada je namjerno izgubio od Nijemca Mische Zvereva pritom se upustivši u svađu sa sucem i gledateljima, a sada je obavijestio direktora turnira u Rotterdamu, proslavljenog nizozemskog tenisača Richarda Krajiceka kako bi u tjednu odigravanja tog turnira radije bio u New Orleansu.

Imali smo ugovor s Kyrgiosom i htjeli smo da ga se pridržava, ali vidjeli ste i u Šangaju što se događa kada mu se ne igra. Ne bismo željeli da se tako nešto dogodi i nama, pa smo odlučili raskinuti ugovor. Kyrgios je odlučio prednost dati svojoj strasti ispred svog posla, rekao je Krajicek.

NBA All-Star vikend održat će se u New Orleansu od 17. do 19. veljače sljedeće godine, a u posljednje vrijeme dijelom programa postala je i utakmica poznatih u kojoj svoje vještine pokazuju zaljubljenici u košarku koji su svoju slavu stekli u nekom drugom području.