KHL: Medveščak dovodi nova pojačanja

Medveščak dovodi nova pojačanja, dvojicu kanadskih hokejaša, 23-godišnjeg napadača Lucasa Lessija i 33-godišnjeg vratara Drewa MacIntyrea.

Lessio je bio drugi izbor Arizona Coyotesa na NHL Draftu 2011. godine, a protekle dvije sezone proveo je između AHL-a i NHL-a. U prošlom prijelaznom roku je iz Coyotesa otišao u Montreal, gdje je za Canadiense odigrao 12 utakmica.

Lessio bi u momčadi trebao zamijeniti Brulea. On je vješt igrač koji ima brzinu i u igru unosi energiju. Prošle sezone igrao je u NHL-u i vidimo ga kao dobro i korisno pojačanje za klub, izjavio je prilikom objave transfera sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Iskusni Drew MacIntyre će pojačati vratarsku poziciju. Većinu karijere je proveo u AHL-u, u kojem je u zadnje dvije sezone branio za Charlotte Checkerse te pred kraj prošle godine za Rockford IceHogse.

Dolazak MacIntyrea će nam dati širinu na vratarskoj poziciji. Danny Taylor je izuzetan u svojim igrama, no treba nam još netko tko će pomoći momčadi kada on ne igra. MacIntyre ima mnogo iskustva i raduje se novom KHL iskustvu, rekao je o novom vrataru Fox.