"Naš Hajduk" u nedjelju postaje vlasnik četvrtine Hajduka

Udruga "Naš Hajduk" trebala bi postati vlasnik 24,53 posto dionica Hajduka potpisivanjem ugovora između Tommyja i udruge "Naš Hajduk" u nedjelju, najavljeno je na konferenciji za medije.

Tajnik udruge Ivan Rilov je izjavio da su pred ostvarenjem jednog od ciljeva zbog kojih je udruga osnovana i zbog čega postoji, a to je da s vremenom postanu vlasnici određenog dioničkog paketa Hajduka. Rekao je da su postigli dogovor o kupnji 24,53 posto dionica Tommya, te najavili događaj na Narodnom trgu.

Pozivamo sve građane da se provesele, to je povijesni događaj za sam klub. Time blindiramo aktualni model funkcioniranja kluba i to na principu demokratskih izbora članova NO-a. Nema povratka na staro i kadroviranja po raznim kriterijima. Nedjelja je najveći dan od kada udruga postoji. Nemojmo zaboraviti da je upravljačka, a ne vlasnička kriza Hajduk dovela korak do propasti. Ovo je korak da se to više nikad ne dogodi, to je moment kada ćemo dobiti izutenu moć u razgovorima u kojima ćemo štiti 'socios model'. Ovo je važno za proces i razvoj demokratskih tokova društva. Izuzetno nam je drago što je Hajduk opet avangarda
, kazao je Rilov posebno se zahvalivši tvrtki Tommy koja je, kako je rekao, bila korektna i pokazala je želju da omogući priliku ovom projektu da zaživi na pravi način.