Hajduk novi službeni dres posvetio članovima

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos obratio se javnosti uživo putem službenog Hajdukovog Facebooka.

Od 2011. godine i pojave modela i udruge Naš Hajduk kreće rast članstva, a od 2016. Klub je brigu o članovima prepustio udruzi koja od tada operativno vodi Odjel za članstvo. Upravo je 2016. godina rekordna u povijesti Kluba. Dostigli smo 42.000 članova po čemu smo uvjerljivi prvaci u odnosu na sve sportske kolektive u Hrvatskoj. Želim se još jednom zahvaliti Torcidi, Našem Hajduku, Društvima prijatelja Hajduka na angažmanu na volonterskoj bazi koje je dovelo do ovakvih rezultata.

Klub će od sljedeće godine nositi 3. službeni dres s imenima ograničenog broja članova. Imena članova će biti integrirani dio novog dizajna dresa, u kojima će Klub, kao i do sada, igrati svoje službene utakmice.

Kako, na koji način i pod kojim uvjetima će biti moguće doći do pozicije imena na dresu, odlučit će udruga Naš Hajduk.

Bit će to zajednički projekt Kluba i udruge Naš Hajduk o kojem ćemo više govoriti u narednim danima. Ponavljam, članstvo je ogroman potencijal našeg Kluba i planiramo brojne akcije, a ova s Našim Hajdukom će sigurno mnogima biti jako zanimljiva. Još jednom hvala svima i želim da u 2017. zajedno budemo još uspješniji.