Veselin Vujović: Moramo se boriti, napraviti sve da dobijemo!

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 3. kola EHF Lige prvaka u kojemu će najbolji hrvatski rukometaši u subotu gostovati u švedskom Kristianstadu gdje će s početkom u 18.15 sati odmjeriti snage s istoimenim domaćinom.

Na put u Švedsku ne idu ozlijeđeni Domagoj Pavlović i Leon Šušnja.

Pa nekako da razmišljamo da je treća sreća, je li? Mi imamo dosta problema u sastavljanju tima, odnosno ja. Tonči Valčić ima problem sa leđima, ne trenira par dana. Leon Šušnja je imao nezgodan udarac u nos i sigurno neće bit u sastavu. Miklavčić, još uvijek muči ga to koljeno i udarac koji je dobio u utakmici sa Pick Szegedom, tako da šta je tu je, rekao je trener Zagreba Veselin Vujović.

Ističe kako je pred njima jako važna utakmica, težak protivnik, jako nezgodan domaćin koji puno trči i ima jako dobru tranziciju.

Dovedeni smo u situaciju da smo nekako saterani u kut i da moramo se boriti, uraditi sve da dobijemo, da povratimo samopouzdanje, i da na kraju krajeva po prvi puta ove godine slavimo u Ligi prvaka, dodao je Vujović.

Zanimljivo je kako se Šušnja ozlijedio na treningu u sudaru s Lukom Šebetićem, iza kojeg je tromjesečna pauza.

Spremni smo, iza nas su dva kola Lige prvaka u kojima smo rezultatski loše prošli, bilo je dobrih trenutaka na tim utakmicama, dobro se držimo, igramo protiv dobrog protivnika na gostujućem terenu. Švedi su dosta dobra ekipa, gledali smo ih, izrazito imaju jaku tranziciju, samopouzdani su, pogotovo u šutu. Tako da, sve u svemu ovdje nema lagane utakmice, međutim idemo po prve bodove u Ligi prvaka, i svi zajedno smo radili neke stvari koje želimo popraviti tako da sve u svemu idemo na pobjedu, rekao je Šebetić i dodao:  Svaki dan mi je novi trening, nova utakmica tako da definitivno se dižem.