Perišić: Ako zaigramo kao protiv Kosova, nemamo se čega bojati

Na posljednjem druženju s novinarima hrvatske reprezentacije uoči nedjeljnog dvoboja s Finskom u Tampereu bili su izbornik Ante Čačić i Ivan Perišić.

Čačić: Mandžukić će povesti momčad

Bilo je super protiv Kosova, zabili smo šest golova, igrali stvarno dobro, moramo tako nastaviti i sutra. Ako sutra ne pobijedimo, utakmica protiv Kosova neće značiti ništa. Svi igraju nogomet, svakog moramo shvatiti ozbiljno, Finska je odigrala 1:1 protiv Kosova, izgubila je od Islanda neregularnim golom, tako da sigurno ima kvalitete. No ako budemo na nivou kao protiv Kosova nemamo se čega bojati. Svi se nadamo da ćemo ući dobro u utakmicu od prve minute, svi smo spremni i koncentrirani, jedini cilj je osvojiti tri boda, kaže Ivan Perišić. 

Ne trebamo bježati od uloge favorita, ali treba se dokazati na terenu i ići utakmicu po utakmicu. Nadam se da će nas to dovesti do plasmana u Rusiju. Imali smo veliku šansu napraviti veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i nadam se da još nije kasno. Imamo stvarno dobru momčad na svim pozicijama i sve je moguće. Teško ćemo ponoviti 1998. godinu, ali uz faktor sreće, mislim da se može, dodao je Perišić.

Utakmica Finska - Hrvatska igra se u nedjelju u 18 sati u Tampereu uz prijenos na Drugom programu i na našem portalu.