Ćorluka: Bez obzira na izostanke idemo po pobjedu!

Reprezentacije Hrvatske i Kosova odradile su posljednje treninge uoči sutrašnjeg kvalifikacijskog dvoboja za SP 2018. godine u Skadru, koji ćete od 20.45 moći gledati na našem Drugom programu i preko streama na internetskom portalu.

Uz trening, izbornik Ante Čačić i kapetan Vedran Ćorluka podijelili su razmišljanja s novinarima.

Očekujem ambicioznu Hrvatsku. Bez obzira na igrače koji nedostaju imamo imperativ pobjede i od prve minute idemo po rezultat koji nam odgovara. Imamo nedostataka, ali već smo ranije pokazali da možemo nadomjestiti svakog tko nedostaje, neki koji manje igraju će imati priliku pokazati što znaju, rekao je Vedran Ćorluka.

Domaćini će biti iznimno željni dobrog nastupa u prvom službenom domaćem nastupu. Pritisak osjećam prije svake utakmice, ali svim je igračima drago što ćemo napokon igrati pred publikom i veliki nam je užitak iščekivati pun stadion. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja. Ne znam detaljnu povijest kosovskog nogometa, no poznam igrače kosovskog podrijetla koji su igrali u Hrvatskoj i za Hrvatsku. O sadašnjoj reprezentaciji više ću moći reći poslije utakmice, zaključio je Ćorluka.

Pogledajte što je rekao izbornik Čačić.