Fury najavio pa demantirao mirovinu: Šalio sam se

Svjetski boksački prvak Tyson Fury trebao se uskoro boriti u uzvratnom dvoboju s Vladimirom Kličkom, no u međuvremenu je navodno bio pozitivan na kokain. Danas je naprasno na Twitteru prvo objavio da odlazi u mirovinu, da bi nekoliko sati kasnije sve proglasio šalom i potom najavio da će uskoro braniti titulu.


Jedini boksač koji je u zadnjih 10-ak godina u svakom pogledu deklasirao Klička objavio je poruku o odlasku u mirovinu punu psovki, napisavši, među ostalim: Boks je najbjednija stvar u kojoj sam sudjelovao. Nešto kasnije demantirao je sam sebe, između ostalog napisavši: Hahaha, mislite da ćete me se tako lako riješiti...

Pobjedom nad Ukrajincem Fury je osvojio titule svjetskog prvaka po verzijama WBA, IBF, WBO, IBO, a zbog odbijanja borbe s izazivačem Vjačeslavom Hlaskovom već mu je oduzet IBF-ov pojas.

Fury je na svom Twitter profilu prije dva dana objavio fotomontažu na kojoj je glavu Tonyja Montane, lika iz filma Scarface kojeg glumi Al Pacino, zamijenio svojom, a na stolu ispred njega je gomila kokaina. Promijenio je i naziv Twitter profila u Tyson Montana.