Srbin ponudio bubreg Klasniću: Humanost je najvažnija

Nakon što je prije dva dana objavljeno kako je bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Klasniću otkazao transplantirani bubreg, te mu je život u opasnosti ne nađe li novog donora, bosanskohercegovački list "Dnevni avaz" prenosi kako je Klasniću bubreg ponudio Srbin iz Krupnja Branko Petković. 

Ozbiljni zdravstveni problemi za Klasnića


Imam 58 godina i rado bih dao bubreg Klasniću ako prođem na pregledima. Znam tko je Klasnić, znam da je igrao u Njemačkoj i Engleskoj, da je bio reprezentativac Hrvatske. Meni uopće nije bitno je li on Hrvat, Srbin, musliman, Turčin... Bitno da je čovjek, a humanost je najvažnija. Hrvati su nam mnogo toga lošeg uradili, pa i ovdje u Podrinju, ali to mi uopće nije bitno sada. Najvažnije je tko je kakav čovjek
,  prenosi Avaz Petkovićeve riječi. 

Financije me ne zanimaju, samo humanost. Na burzi sam, a ostalo mi je još godinu dana do penzije. Nogomet me oduvijek zanimao, dugo sam bio trener Rađevca iz Krupnja. Možda će i meni sutra nešto zatrebati, sada mi ništa ne nedostaje. Ako Ivan bude imao potrebu da me zove, lako će me pronaći, rekao je Peković, koji je i sam bio nogometaš.