[VIDEO] Pjaca: Trenutno smo bolji, a Dinamu želim sve najbolje

U utakmici 2. kola skupine H nogometne Lige prvaka Juventus je nadmoćno slavio u Maksimiru protiv Dinama. Završilo je 4:0. U drugom poluvremenu Juventusov trener Massimilliano Allegri u igru je ubacio i hrvatske reprezentativce, Marka Pjacu i Marija Mandžukića.

Mislim da smo trenutno puno bolja momčad, sada moramo nastaviti pobjednički u Ligi prvaka i u prvenstvu, a Dinamu želim sve najbolje u nadolazećim utakmicama. Navijam za to da čim prije izađe iz krize u kojoj je trenutno i da se vrati pobjedama, kazao je Marko Pjaca nakon utakmice.

U srpnju je Dinamov dres zamijenio Juventusovim te je emotivno doživio povratak na Maksimir. Uvijek se lijepo vratiti doma, poseban je to osjećaj, a danas je bio pun stadion i odlična atmosfera i bilo je prekrasno, rekao je pa zahvalio suigraču Dybali što je izbacio loptu kako bi mogao ući u igru. Slična situacija dogodila u posljednjoj domaćoj utakmici u prvenstvu. Čekao sam uz aut-liniju i nikako da uđem, objasnio je.

Sve mi je novo u Italiji. I grad i jezik, nogomet. Na sve se tek moram priviknuti. Nadam se da ću se što prije nametnuti treneru i da ću početi više igrati,
osvrnuo se na svoj novi klub. 

Bilo je dosta upita, pa sam ponio cijelu vrećicu Juventusovih dresova u Dinamovu svlačionicu i podijelio dečkima
, kazao je Pjaca.