Zadar: Europske košarkaške zvijezde oduševile mališane

Tradicionalni Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta i ove je godine oduševio najmlađe ljubitelje košarke. Europske košarkaške zvijezde zaigrale su košarku sa zadarskim mališanima te uz uzbudljivu igru i pokoji košarkaški trik ovaj susret upisale u najljepša sjećanja budućih košarkaša.
 
Višesatno druženje rezultiralo je novim poznanstvima, fotografiranjem i autogramima koje su najpoznatiji košarkaši današnjice spremno poklonili mladim prijateljima.

Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta posjetili su Jakov Vladović, Lovro Mazalin i Mislav Brzoja iz Zadra, Miro Bilan i Toni Katić iz Cedevite, Andrija Slavkovic i Zoran Nikolić iz crnogorske Budućnosti, popularni Pero Antić, Baris Hersek i Duran Ahmet Can iz jakog Fenerbahčea, Semih Erden i Mehmet Yagmur iz Darussafake te Kenneth Gabriel, Kevin Jones i Ryan Broekhoff iz Lokomotiv Kubana.  

Košarkaški spektakl u Zadru nastavlja se današnjim utakmicama. Od 18 sati Darussafaka igra protiv Budućnosti, a u 20.30 igraju Cedevita i dvostruki pobjednik turnira Fenerbahče.