Sopić: Protiv Juventusa stat ćemo u čvrsti blok kao Lokomotiva

Ako netko misli da nakon tri poraza možemo istrčati na teren i slaviti s 3,4 razlike - taj je u zabludi. Danas su bila bitna samo tri boda i bilo je najvažnije pobijediti, bilo to bacanjem na glavu ili autogolom, rekao je trener Dinama Željko Sopić nakon što je njegova momčad u gradskom derbiju svladala Lokomotivu 1:0.

Dinamo je prekinuo niz od tri uzastopna poraza, dva u prvenstvu i jednog u Ligi prvaka, ako ne računamo pobjedu u Kupu protiv amatera iz Velog Vrha.

Zadovoljan sam htijenjem, borbenošću i zalaganjem, ali kvalitetom igre nisam. Ipak, najvažnija su tri boda i iskreno mi je drago kao treneru Dinama i bivšem igraču Lokomotive da je to došlo na ovakav način. Jesmo li bili bolji za taj gol ne znam, ali osvojili smo tri boda i to je bitno, dodao je Sopić.

Pred njim i njegovom momčadi novi je ispit u Ligi prvaka. U utorak u Maksimir dolazi Juventus. Protiv Juventusa ćemo biti u obrnutim ulogama. Mi ćemo stati u čvrsti blok kao Lokomotiva i čekat ćemo svoje prilike iz kontre i polukontre, objasnio je Sopić.