Olimpijska pobjednica: Zagreb ima posebno mjesto u mom srcu

Zagreb je od petka do nedjelje domaćin elitnom Grand prix judo turniru na kojem će se okupiti više od 200 vrhunskih sportaša iz 30-ak zemalja.

Bit će to četvrti put da je Hrvatska domaćin najboljim svjetskim judašicama i judašima te nova prigoda mladim snagama da se dokažu pred domaćom publikom. Izravni prijenos je u subotu i nedjelju na HRT2, a evo i kakva su očekivanja.

Bit će neke djevojke s kojima sam se ja susretala u mnlađim uzrastima, tako da se dobro poznajemo. Ne mogu reći da će biti lagano, ali ja ću se potruditi, kazala je Barbara Matić.

Ja se isto nadam medalji. U svojoj kategoriji imam dvije cure koje su u top 10 na rang ljestvici. Ja ću dati sve od sebe,
rekla je Brigita Matić.

U Zagreb je doputovala i zlatna olimpijka Majlinda Kelmendi, koja je istaknula odličnu atmosferu u Zagrebu.

Uvijek je užitak biti u Zagrebu, iako se ove godine neću boriti. Nevjerojatan je osjećaj osvojiti olimpijsko zlato, želim to ponoviti i u Tokiju te se veselim što ću u Zagrebu moći to prenijeti djeci tijekom Kids Daya u petak, nakon finalnog bloka. Zagreb će uvijek imati posebno mjesto u mojoj karijeri i srcu, rekla je Kelmendi.