Sopić uoči Lokomotive: Pisat će se samo pobjeda

Dan uoči prvenstvenog ogleda s Lokomotivom u Kranjčevićevoj novinarima se na konferenciji za medije obratio trener Željko Sopić.

Čeka nas prvenstveni ogled s Lokomotivom. To nam je prva prvenstvena utakmica nakon Rijeke i nakon tri poraza u nizu. Naravno da neće biti lagano, ali gotovo sam uvjeren da ćemo postići rezultat koji nas zadovoljava, a to je pobjeda. Svejedno hoće li to biti ''pola - nula'' ili 5:0, sutra se piše samo pobjeda, rekao je Sopić.

Osvrnu se i na to kak se snašao na klupui Dinama. Moja vizija je da igrači moraju raditi ono što im ja kažem. Ne treba raspravljati o mladim ili starim trenerima i tko je sposoban. Postoji trener koji zna i koji može ostvariti viziju, a postoji i onaj koji ne zna. Poznajem dobro igrače, ali ne iz ove perspektive. Mislim da smo se podignuli po pitanju emocija i raspoloženja, ali sve će se vidjeti sutra u Kranjčevićevoj, dodao je.

Nakon Lokomotive slijedi utakmica s Juventusom. Igrači znaju da je utakmica s Lokomotivom najvažnija utakmica u sezoni. Nisam im riječ rekao o Juventusu niti razmišljam još o tome. Naravno da ih pratim, ali Lokomotiva nam je stvarno najvažnija i samo kroz dobru igru i dobar rezultat možemo privući navijače na stadion. Ne mogu razmišljati unaprijed, zaključio je.

Utakmica je na rasporedu sutra u 18 sati u Kranjčevićevoj.