[VIDEO] Jeličić: Dinamo se od dolaska Kranjčara mučio cijelo vrijeme

Stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić nije iznenađen odlaskom Zlatka Kranjčara s Dinamove klupe. Legenda Modrih podnijela je ostavku na mjesto trenera prve momčadi nakon debakla protiv Rijeke (2:5), ujedno trećeg Dinamova poraza zaredom.

Ovo je logična posljedica svega lošeg što se događalo od kada je Kranjčar preuzeo Dinamo. Nije bilo prepoznatljivosti igre, standardnosti, bilo je dosta lutanja, zapravo su se mučili cijelo vrijeme. Dojam su popravili plasmanom u Ligu prvaka, međutim imali su krizu igre koja uvijek dovede do lošeg rezultata, smatra Jeličić.

Tvrdi kako je Dinamo dugi niz utakmica imao problema s igrom i kako igrači nisu slijedili trenera. Njihov govor tijela je govorio upravo suprotno, ističe Jeličić. Međutim, ne zna jesu li igrači išli toliko daleko da su bojkotirali Kranjčara.

Ponašanje dijela igrača bilo je apsolutno nedopustivo prema instituciji trenera. Mislim da ljudi koji vode Dinamo, konkretno mislim na predsjednika Barišića, nije pomogao svojem treneru, rekao je Jeličić.

Klupu Dinama, kao privremeno rješenje, preuzeo je dosadašnji Kranjčarov pomoćnik Željko Sopić. Mnogo je potencijalnih kandidata za klupu, a mediji nagađaju s velikim brojem imena, od povratnika Marijana Vlaka do bivšeg igrača Igora Bišćana.

Želim Dinamu da dođe trener koji će imati svoj stav i viziju, koji će imati dovoljno vremena i prostora, koji će biti autoritet u svlačionici i zaštićen na katu. Bojim se da je to nemoguća misija, zaključio je Jeličić.