Tri poraza zaredom: Kraj Dinamove dominacije?

Nakon što je doživio treći uzastopni poraz, nakon Osijeka i Lyona uslijedio je potop od Rijeke i Dinamo je ostao bez trenera. Čini se kako je Zdravko Mamić napravio krivi korak prodajom najboljih igrača Marka Roga i Marka Pjace.

Dinamo već dugo godina za velik nonavc prodaje najbolje igrače i s novim talentima uspijeva zadržati primat u hrvatskom nogometu, ali početak ove sezone ukazuje da bi možda ljetne prodaje mogle biti krivi korak, jer bez Roga i Pjace zagrebačka momčad igra prilično nekvalitetan nogomet.

Pet golova u svojoj mreži Dinamo gotovo ne pamti, to je tek drugi put od hrvatske neovisnosti da modri nakon 90 minuta završavaju s petardom, jedini put dosad dogodilo se to u Koprivnici 2007. godine, kada je Slaven Belupo slavio s 5:2.

Rijeka je bila bolja večeras i čestitam im. Oni rastu i vidi se njihov napredak. Naravno da nam je žao zbog poraza na Rujevici. Mi kao ekipa znamo kako je to izgledalo, ali znamo i što je Dinamo i kako treba izgledati. Trebamo se vratiti, utakmice ne čekaju da se vratimo nego trebamo što prije ići dalje. Mislim da nije kriza izgubiti dvije utakmice u prvenstvu. To je dio nogometa, nije ugodno, ali trebamo gledati naprijed, rekao je branič Dinama Gordon Schildenfled.

Rijeka je zaslužila pobjedu, moramo to priznati, bili su bolja momčad. Ovo nas mora ojačati i trebamo se okrenuti nadolazećim utakmicama. Mislim da smo imali jako dobre rezultate od početka sezone, ali očigledno smo pali u formi. Uz to, svaki trener ima svoju viziju, na nama je da odgovorimo na to na terenu. Žao nam je zbog ovog poraza, rekao je Domagoj Antolić.