Kek: Ovo je jako poticajna pobjeda

Nakon velike pobjede nad Dinamom (5:2), zadovoljni trener Rijeke Matjaž Kek bio je kratak nakon poslije njegove pobjede nad Modrima u prvenstvu.

Čestitke igračima na velikoj i zasluženoj pobjedi u sjajnoj nogometnoj atmosferi. Veliki rezultat ali ne smijemo poletit i biti bahati nakon ovoga. Jako poticajna pobjeda za sve u klubu i sad moramo tako nastaviti i dalje jer nas već za tri dana čeka Kup, rekao  je Kek.

Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga. Ovo je poticajno za ljude u klubu, navijače, a prije svega za igrače. Stvorili smo vrlo poticajnu i perspektivnu sredinu. Drago mi da su igrači pshiološki bili dobro naštelani, da razmišljaju o igri i nogometu, ustvrdio je Kek.

Ne mogu se sada odlučiti za najdražu pobjedu, guštam u svakom treningu i svakoj pobjedi. Normalno, pobijediti prvaka i ekipu koja igra Ligu prvaka je dobar i lijep rezultat. Prije svega poticajan ako si pametan, ako si budala može donijeti probleme. Sutra se sve to zaboravlja i čeka te novo iskušenje i novo dokazivanje, zaključio je Matjaž Kek.