Ponovno kreće Stadion: Dinamo, golovi Perišića i Badelja...

Emisija Stadion vraća se na male ekrane! Perjanica sportskog programa Hrvatske radiotelevizije ponovno je ponedjeljkom s vama.

Urednik i voditelj prve ovosezonske emisije je Viki Ivanović, a u studiju će mu se pridružiti stručni komentatori Joško Jeličić i Mateo Beusan.

Na početku ćemo analizirati susrete devetoga kola Prvog HNL-a, s posebnim naglaskom na derbi kola, utakmicu između Rijeke i Dinama. Razgovarat će se o ostavci Zlatka Kranjčara, ali i detaljima iz derbija. Je li postojao kazneni udarac kod duela Benkovića i Gavranovića, je li bilo prekršaja nad Gavranovićem i je li bio kazneni udarac u istoj akciji nad Vešovićem, je li ispravno nepriznat pogodak Soudanija zbog zaleđa u 74. minuti?


Nakon domaćih minuta, selimo se na travnjake diljem Europe, u Španjolsku, Italiju, Njemačku i Francusku. Po pet golova su, osim Rijeke, suparnicima zabili Barcelona i Atletico Madrid, vidjet ćemo detalje iz njihovih utakmica... Vidjet ćemo i pobjednički pogodak Ivana Perišića u derbiju Intera i Juventusa, ali i Badeljov u pobjedi Fiorentine nad Romom,

Kao i prošle sezone, bit će mjesta i za ostale sportove kroz gostovanja u studiju.

Ne propustite prvi ovosezonski Stadion od 21.43 na našem Drugom programu.