Davis Cup: Hoće li Krajan riskirati s Čilićem u paru?

Prvi dan polufinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Francuske u Zadru objema je reprezentacijama donio jednako razloga za zadovoljstvo, a danas će netko do drugog boda.

Rezultat je nakon prvog dana 1:1, nakon što je Richard Gasquet donio prednost gostima svladavši Bornu Ćorića sa 6:2, 7:6 (5), 6:1, a potom je Hrvatskoj izjednačenje donio Marin Čilić pobijedivši Lucasa Pouillea sa 6:1, 7:6 (4), 2:6, 6:2.

Nastavak slijedi danas  početkom u 15 sati, uz prijenos na Drugom programu i na našem portalu, kada je na rasporedu meč parova (za sada stoji nominacija Ivan Dodig i Marin Draganja protiv Nicolasa Mahuta i Pierre-Huguesa Herberta), no već sad je jasno da će konačna odluka o pobjedniku susreta pasti u nedjelju.

Tko će igrati u subotu, odnosno hoće li hrvatski par činiti Ivan Dodig i Marin Draganja ili Ivan Dodig i Marin Čilić? Odgovorio je izbornik Željko Krajan.

Tek će biti odlučeno. Vjerujem da svi znaju da su moguće obje kombinacije i da moramo vidjeti koja je bolja. Vidjeli smo u oba posljednja susreta koliko su bitni ti parovi u kojima smo uspjeli pobijediti i možda su oni jedan od razloga zašto smo u polufinalu. Moramo izvući maksimum iz tog meča, povesti 2-1, da nam bude lakše u nedjelju, rekao je Krajan.