[VIDEO] Kranjčar i Pivarić uoči Lyona: Tražit ćemo dobar rezultat

Moram reći da sam vrlo ležeran prema utakmici jer je Lyon pod pritiskom i tu vidim našu šansu. Imamo puno argumenata kako i na koji način parirati Lyonu i čekati svoju situaciju za dobar rezultat, rekao je trener Dinama Zlatko Kranjčar na posljednjoj konferenciji za novinare uoči dvoboja u Lyonu na otvaranju nove sezone Lige prvaka.

Dinamo ima vrlo loša iskustva s Lyonom, u prosincu 2011., također u Ligi prvaka, u Maksimiru je izgubio s čak 1:7. Rezultat koji smo imali prije 5-6 godina nije adekvatan našoj kvaliteti. Momčad je promijenjena, ambicioznija, motiviranija i vjerujem da će odgovoriti zahtjevima igre, kao i onima koje će postaviti Lyon, dodao je Kranjčar.

Lyon dočekuje Dinamo nakon dva poraza zaredom, no Kranjčara smatra da to ne umanjuje kvalitetu francuske momčadi. Očekujem jaki Lyon i mislim da su uz malu nijansu oni favoriti. Tražimo kroz njihove nedostatke našu mogućnost da ih zaskočimo, smatra strateg Dinama.

Utakmicu s Lyonom najavio je i dokapetan Dinama Josip Pivarić koji je s kapetanskom trakom voditi Modre na Parc Olympique Lyonnais stadionu. Jedva čekamo da počne i nadam se da nećemo ni u jednom trenutku pasti pod pritisak Lige prvaka. Trebamo se veseliti zbog ovoga što smo postigli. Svjesni smo da su oni favorit. Ipak, favoriti ne pobjeđuju uvijek i napravit ćemo sve za što bolji rezultat, rekao je Pivarić.

Prijenos je na Drugom programu HTV-a i u streamu na našem portalu od 20.45. Uvodna emisija počinje u 20 sati.