Daniel Lazov: Sandra je zaslužila zlato

Put Sandre Paović do zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru s tribina dvorane Riocentro s posebnim emocijama pratio je njezin suprug Daniel Lazov, također sportaš s tjelesnim invaliditetom.

Presretan sam jer znam koliko joj ova medalja znači. Za nju je ovo veliko olakšanje, jer su iza nje dani velikog stresa. Zaslužila je ovu medalju i jako sam ponosan na nju. Sada je zaokružila cijelu priču jer ima paraolimpijsko, svjetsko i europsko zlato što je fascinantan rezultat s obzirom na njezin invaliditet, jer su u kategoriji šest sve njezine protivnice mnogo pokretljivije, rekao je Lazov dodavši: Sandra ih pobjeđuje na tehniku, iskustvo i glavu. Zbog toga je ovo izuzetan rezultat.

Upoznali su se kad je Sandra došla na trening i opet pokušala zaigrati stolni tenis. Vezu su okrunili brakom nakon godine i pol, a Daniel je Sandru zaprosio na samu Novu Godinu.

Vjenčali su se u srpnju 2014. Danijel također igra stolni tenis, a iskreno priznaje kako je Sandra bolja od njega. Normalno da je ona bolja, ali u posljednje vrijeme mora igrati ozbiljno ako me želi pobijediti, rekao je Lazov koji se nada da će nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Tokiju za četiri godine.

Sandra mi je velika podrška. Nakon Rija će se malo više posvetiti treninzima sa mnom. Meni je cilj Tokio i nadam se kako ću ga ostvariti, rekao je.