[VIDEO] Overeem optužio Miočića da je tapkao, snimka ga demantirala

Alistair Overeem nije sportski podnio poraz od Stipe Miočića na sjajnom UFC 203 u Clevelandu. Miočić je obranio pojas prvaka teške kategorije nokautiravši Nizozemca već u prvoj rundi.

Ipak, Overeem je prvi pogodio Miočića snažnim direktom u glavu nakon čega je hrvatski borac pao, i u jednom trenutku se činilo da je Overeem spreman završiti borbu giljotinom. Miočić se izvukao, brzo stao na noge i do kraja lovio Overeema po kavezu sve do nokauta. No, iskusni nizozemski borac je već u oktogonu nakon borbe tvrdio da je prevaren, točnije, da sudac nije vidio Miočićevo tapkanje.

Stipe je bio bolji danas. On je velik sportaš, čvrst je, uvijek se dolazi boriti. Ali, moram nešto reći o borbi… Vjerujem da, kad sam ga pogodio i srušio, i krenuo gušiti, da sam osjetio tapkanje. Sudac nije vidio i nije uskočio, pa se borba nije nastavila. Mislim da je tapkao. Mislim da sam bolji borac, ali nisam bio ovaj put, rekao je Overeem i izazvao salve zvižduka cijele dvorane u Clevelandu.

Srećom, UFC je odmah nakon njegove izjave pustio usporenu snimku kako bi Overeem pokazao taj trenutak, no na snimci ga nije vidio ni iz drugog kuta. Zvižduci na njegov račun samo su se pojačali, ali legendarni borac ublažio je svoj stav i zahvalio publici na gostoprimstvu.