Kranjčar nakon Osijeka: Dobro ćemo iskoristiti ovaj poraz

Šteta zbog poraza nakon dugo godina, rekao je trener Dinama Zlatko Kranjčar nakon poraza od Osijeka u Maksimiru. To je prvi domaći poraz Dinama u Prvoj HNL nakon više od šest godina i preko 100 odigranih susreta.

Sigurno da poraz nije dobrodošao. S psihološke strane, mislim da ćemo ga dobro iskoristiti. Analizirat ćemo utakmicu jer nismo odigrali na nivou na kojem smo očekivali i željeli. Bili smo dobri u posjedu lopte, ali ne opravdavamo se ničime, rekao je Kranjčar.

Strijelac jedinog gola bio je Josip Knežević već u 2. minuti susreta. Nisam mislio da će nas taj rani gol poremetiti. Mislio sam da će se igrači izdignuti i da ćemo imati realizaciju. Da smo bar jednu šansu ostvarili, sigurno bi bio drugačiji tijek utakmice, dodao je.

U srijedu Dinamo u Lyonu igra prvu utakmicu Lige prvaka ove sezone. Kako ja uvijek velim ''U pobjedi se ne povisi, u porazima se ne ponizi'', okrećemo sutra drugu stranicu, a to je priprema za Lyon, istaknuo je Kranjčar.

Iako misli da to nije razlog poraza, ističe da su neki igrači izgubili treninge zbog reprezentativnih obaveza, dok su neki mislili da će zbog dosadašnjih rezultata lako protiv Osijeka doći do dobrog rezultata.

Nismo si smjeli dozvoliti ovaj poraz, ali nadam se da to neće poremetiti odnos u prvenstvu. Ovaj se poraz da nadoknaditi i ostajemo kandidati za prvaka. Mislim da će ovaj rezultat dati pozitivnu reakciju za iduću utakmicu, dodao je.