Goran Tomić novi trener Istre 1961

Šibenčanin Goran Tomić novi je trener Istre 1961, objavili su iz pulskog nogometnog prvoligaša, gdje je u petak održana konferencija za novinare na kojoj se predstavio novi trener.

On je preuzeo momčad iz Pule nakon  povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi.

Tomić je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi.

U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga. Imam ogromnu želju potvrditi se u Hrvatskoj, pa sam potpisao za Istru 1961 na godinu dana, premda su u klubu željeli na duži rok, ali ja smatram da se prvo moram dokazati, istaknuo je Tomić.

Govoreći o postojećem igračkom kadru Istre 1961 on je naglasio da bi se taj kadar trebao pojačati s jednom špicom i jednim zadnjim veznim igračem te da će dati sve od sebe kako se ne bi ponovila prošlogodišnja sezona.  

Moj moto je uvijek bio agresivan nogomet i ne volim beskrajna dodavanja. Želim izvući maksimum iz ove ekipe koja po mom uvjerenju ima velikog potencijala,
ustvrdio je Tomić koji će u petak navečer pratiti utakmicu na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 s tribina.

Momčad preuzima u utorak, po povratku iz Salzburga.