Schweinsteiger u otvorenom pismu zahvaljuje navijačima

U ime njemačke reprezentacije kapetan Bastian Schweinsteiger objavio je u petak otvoreno pismo navijačima u kojem im se zahvaljuje na podršci tijekom Eura.

Dragi navijači, nažalost nije ispunjen naš san, nismo uspjeli ući u finale Eura. Protiv Francuske nam je nedostajao važan dio nogometa, a to je malo sreće. Ponosan sam na ono što smo ostvarili, na naše zajedništvo u reprezentaciji i što smo ostali vjerni našem stilu igre. Iako bole, porazi su također dio nogometa. Ovom prilikom iskreno čestitam Francuskoj na plasmanu u finale, napisao je Schweinsteiger, koji je bio tragičar polufinala.

Naime, on je skrivio penal u posljednjim trenucima prvog poluvremena igrajući rukom nakon ubačaja iz kornera i time je omogućio Francuskoj da povede 1:0.

Vama navijačima želimo se zahvaliti na podršci tijekom Eura. Vi ste stalno bili naš 12. igrač, uvijek smo osjećali vašu podršku i podršku svih ljudi u Njemačkoj, istaknuo je Schweinsteiger u pismu koje je objavljeno na internetskom portalu Nogometnog saveza Njemačke.