Mandžukić: Idemo se odmoriti, a neka Hrvati slave!

Velika pobjeda Hrvatske nad Turskom, a među hrvatskim nogometašima najbrži u presvlačenju i izlasku iz svlačionice te dolasku pred mikrofon Drage Ćosića bio je Mario Mandžukić.

Još smo umorni, ali sretni smo. Znali smo što znači prva utakmica, znali smo da igramo protiv jedne dobre Turske. Pokazali smo danas ono što smo govorili od početka, da mi moramo voditi računa o sebi zato što imamo kvalitetu. Trčali smo, borili se, imali dosta šansi, to je Hrvatska kakvu mi želimo i kakvu ljudi od nas očekuju, rekao je Mandžo.

Rekao sam, što se mene tiče, ne zamaram se golovima. Ne znam bi li netko bio sretan da ja zabijem dva gola, a mi izgubimo utakmicu, ja sigurno ne bih. Svejedno je tko zabije, da pobijedimo 1:0 svaku utakmicu, ja ću biti najsretniji. Šanse pokazuju da smo igrali dobro, stvarali prilike. Idemo se dobro odmoriti, a neka Hrvati slave, dodaje napadač Juventusa.

O sljedećem suparniku Češkoj Mandžukić kaže: Česi imaju dosta mladih igrača, vidjeli smo dosad na Euru da favoriti ne dobivaju lako, sigurno nećemo nikoga podcijeniti.