UEFA rastužila Nestorovskog: Cijela je Makedonija uz Ademija

Nisam mogao na bolji način zaključiti avanturu u zaprešićkom Interu. Otvorilo mi se, zabio sam 'hat trick' i stvarno sam presretan, rekao je makedonski napadač Ilija Nestorovski koji se s tri gola protiv Osijeka oprostio od Zaprešića, ali i HNL-a.

Karijeru nastavlja u Palermu, no nada se da će njegova dobra igra i u budućnosti donijeti nešto prvoligašu iz Zaprešića: Nadam se da će zaprešićka publika prepoznati dobar rad u klubu i sljedeće godine dolaziti u većem broju.

Nestorovski je s tri nova gola stigao do brojke od 25 pogodaka ove sezone u HNL i uvjerljivo je vodeći strijelac. Na drugom mjestu s deset golova manje je napadač Slaven Belupa Muzafer Ejupi.

Od prvog dana, od prvog intervjua sam rekao da vjerujem u sebe i da ću, ako Inter bude dobro igrao, boriti se za prvo mjesto. Ne da sam se borio, nego sam bio uvjerljivo najbolji strijelac, ističe Nestorovski.

No, osim oproštaja za pamćenje, Nestorovski je danas čuo i loše vijesti. Njegovu suigraču iz reprezentacije Arijanu Ademiju UEFA je potvrdila četverogodišnju suspenziju.

Realno, preveliki je to udarac za makedonski nogomet. Nadali smo se da će suspenziju smanjiti na godinu dana. To je veliki šok za nogomet u Makedoniji, rekao je Nestorovski i dodao: Cijela je Makedonija uz Ademija i nadam se da će se vratiti još jači.