Jeličić o Hajduku: Bojim se da je sve to pomalo kaotično

Nakon smjene Marina Brbića, prvi put u povijesti Hajduka na čelu kluba bit će žena, osječka ekonomistica Marijana Bošnjak koja će klub voditi do imenovanja novog predsjednika Uprave, odnosno do 2. svibnja. U emisiji Stadion Joško Jeličić prokomentirao je nove promjene u ovom splitskom klubu.

Što se to događalo ili se dogodilo u ova tri mjeseca od reizbora Brbića do zahtijeva, odnosno njegove smijene? S druge strane, imenovanje predsjednice koja treba napraviti nekakvu analizu financijskog stanja. Zašto? Ako smo se svi već složili da je, bez obzira koliko ja bio kritičan prema predsjedniku Brbiću, on bio sjajan što se tiče financijskog dijela, rekao je Jeličić i dodao:

Ja u svakome slučaju volim vidjeti ambiciozne ljude koji imaju ispred sebe takav zadatak, samo volio bih čuti što znači Hajdukov iskorak. U kojem smislu? Da li je to rezultatski, da li je to izgradnja kampa, u kojem smislu će Hajduk ojačati i u kojim segmentima? Isto tako tu je i riječ o javnome natječaju koji će završiti negdje u petom mjesecu, također pitanje je i sportskog direktora i novih igrača, novi trener. Bojim se da je sve to pomalo kaotično.


Kompletan razgovor možete pogledati u prilogu.