Lovren: Neću se ispričati Čačiću

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren, koji u posljednje vrijeme pruža sjajne partije za svoj Liverpool, u razgovoru za Sportske novosti progovorio je i o nedavnom sukobu s izbornikom Antom Čačićem nakon prijateljskog ogleda s Mađarskom. Čačić bi danas trebao stići u Liverpool, a Lovren je poručio kako se neće ispričati, te da neće ići na Euro ako ne bude u početnom sastavu Vatrenih.

Podsjetimo, u dvoboju s Mađarima u Budimpešti, Lovren nije dobro primio odluku izbornika koji ga nije uveo u igru. Nakon što su se početkom drugog poluvremena počela zagrijavati četvorica igrača među kojima je bio i Lovren, hrvatski branič samoinicijativno se vratio na klupu. To je naljutilo izbornika koji je rekao kako nitko ne može biti ispred reprezentacija.

Izbornik bi danas trebao u Liverpoolu razgovarati s Lovrenom, koji je za SN poručio kako nije napravio ništa lošega te da se ne misli ispričati.

Rečeno mi je da ću igrati u Budimpešti drugo poluvrijeme i bio sam spreman ući u igru. Uostalom, izbornik mi je rekao da će svi dobiti priliku, koju na kraju nisam dobio. Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči, izjavio je Lovren za Sportske novosti.

Izbornik vjerojatno očekuje neku ispriku. Ali ja se neću ispričati. Otvoreno ću mu kazati, gospodine Čačiću, ako vi mene ne vidite u prvih jedanaest, ja vam neću doći na Euro! Eto, rekao sam... Volim Hrvatsku, obožavam Vatrene, ali neću si dopustiti da budem šikaniran,
poručio je Lovren za SN.