Babić: Pešić je bio odličan, no sutra neće biti dovoljan jedan igrač

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić bio je nezadovoljan pristupom utakmici protiv Bahreina, no sretan je što su njegovi igrači uspjeli na kraju ostvariti uvjerljivu pobjedu 33:22.

Ponovili smo istu utakmicu kao i dan prije Norvežani protiv Bahreina. Igrali smo nonšalantno, bez prekida, bez angažmana, bez dovoljno motivacije i normalno da su oni to iskoristili. U drugom poluvremenu smo se mobilizirali i odigrali više, rekao je u izjavi za HRT.

U večernjoj su utakmici Norveška i Danska remizirale 25:25, pa naši rukometaši u nedjelju, žele li se plasirati u Rio, moraju pobijediti Norvežane.

Pešić je odigrao odličnu utakmicu i napravio razliku, no sutra neće biti dovoljan jedan igrač, rekao je Babić pa najavio odlučujući dvoboj s Norvežanima: Napravit ćemo rotacije i izaći ćemo s najjačim snagama. Trebao bi ući i Slišković, no moram se konzultirati s doktorom i s Ivanom.

Nema puno nepoznanica između nas i Norvežana: Iako se poznajemo, možemo ih iznenaditi. Odlučit će forma vratara i tko će manje griješiti u napadu.