Naš Hajduk: Mi ne upravljamo klubom, nego provodimo izbore NO Hajduka

Udruga Naš Hajduk priopćila je da ne upravlja klubom, nego da provodi izbore za Nadzorni odbor Hajduka.

Žao nam je što Zoran Mamić napušta Nadzorni odbor HNK Hajduk Split. Mislimo da je mogao doprinijeti njegovom radu. Sigurni smo da će se Nadzorni odbor, izabran kroz projekt Naš Hajduk, brinuti o povećanju vrijednosti dionica, kao što se i dosad brinuo o vlasništvu nekoliko tisuća malih i malo većih dioničara, sukladno pravima i obvezama koje proizlaze iz Zakona o trgovačkim društvima. Još jednom ističemo stav da udruga Naš Hajduk ne upravlja klubom, nego provodi izbore za Nadzorni odbor, stoji u reakciji udruge Naš Hajduk na javni istup predstavnika tvrtke Tommy, koja posjeduje 24,53 posto dionica HNK Hajduk, te u Nadzornom odboru ima dva od ukupno devet članova.

Danas je na konferenciji za novinare Tomislav Mamić, vlasnik tvrtke Tommy, zamjerio udruzi Naš Hajduk što se nije usprotivila smjeni Brbića.

Mamić je napomenuo da su dva člana Nadzornog odbora koja zastupaju tvrtku Tommy, Jako Andabak i Zoran Mamić, postali nebitni, te da više ne žele sudjelovati u radu Nadzornog odbora i da upravljačka prava prepuštaju udruzi Naš Hajduk.